Malzemeler
10 adet tavuk budu
5 milföy yaprağı
1 yumurta sarısı
Hazırlanışı
1. Tavuk butlarını iyice pişene kadar haşlayalım.
2. Milföyleri 2 eşit parçaya bölüp, milföyle tavuğu saralım.. Milföylerin birleşme yerini fırın tepsisine gelecek şekilde tepsiye yerleştirelim.
3. Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürüp 180 C'lik fırında milföyler kızarana kadar pişirelim.
NOT: Baharatlı tadları seviyorsanız haşlanmış tavuk butlarını yoğurt,köri, pul biber, kekik,vb. baharatlarla lezzetlenmiş sosa buladıktan sonra milföylere sarabilirsiniz.
3 yorum:
blogunuz hayırlı olsun.
çok teşekkür ediyorum: )
yasemincim bu tavuklar yenmez mi süper süpeeeeeeeeer ellerine sağlık :))
Yorum Gönder