Malzemeler
5 havuç
1 çorba kaşığı tereyağ
2-3 diş sarımsak
5 kaşık yoğurt
süslemek için maydonoz
Hazırlanışı
1. Havuçları rendeleyip tereyağında kavurmaya başlıyoruz.
2. Havuçlar iyice yumuşayınca ateşten alıp, soğumaya bırakıyoruz.
3. Havuçları sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerini ince kıyılmış maydonozla süslüyoruz.
3 yorum:
yasemincim ben bu salatayı fırsat buldukça yaparım senin saalata harika görünüyor ellerine sağlık :))
Yasemincim seni hemencecik ekledim listeme....sende tekrar buyur istersen
blogun hayirli olsun...
yemek zevklerimiz oldukç benziyor zaten gurmecim: ) ben de buyurdum blogunuza emel hanımcım...
Yorum Gönder