Malzemeler
yarım paket
makarna
1 büyük
havuç
1 su bardağı
bezelye
6-7 kornişon
turşu
2 uzun sosis
Sosu için;
2 yemek
kaşığı mayonez
1 yemek
kaşığı hardal
7-8 yemek
kaşığı yoğurt
3 yemek
kaşığı zeytinyağı
ince
kıyılmış dereotu
tuz
Hazırlanışı
1. Makarnayı
haşladığımız suya boyuna dörde bölünüp küçük doğranmış havuçları ve bezelyeyi
de ekleyip beraber haşlıyoruz.
2. Haşlama
süresi bitmesine yakın yine aynı şekilde doğradığımız sosisleri de ekliyoruz.
3. Haşlanan
malzemeleri süzüyoruz. Ve tüm malzemelerini karıştırıp birbirine iyice
yedirdiğimiz sosla makarna ve sebzelerimizi buluşturuyoruz.
Afiyet
olsun....
5 yorum:
ellerine saglik canim
afiyet olsun
:-)))
Ellerine sağlık canım, nefis görünüyor. Hayırlı kandiller...
mayonezi eskiden çook severdim bayılırdım onsuz kızartma yemezdim ama artık kendime dikkat ettiğim ve düzenli spor yaptığım için mayonezi terkettim ama çoook güzel görünüyor ellerine sağlık :=)))
ya arkadaş şu hardalı bi alayım kullanayım diye diye almadım gitti markalara takıldık.denemek istiyorum...
bu arada o adsız ben oluyorum :))
Yorum Gönder