Malzemeler
dilediğiniz kadar patates
sıvıyağ, tereyağ, tuz, kekik, acı pul biber, kimyon
Hazırlanışı
1. Patatesleri kabuklarıyla beraber tuzlu suda haşlıyoruz.
Haşlanan patateslerin kabuklarını soyup büyük küpler şeklinde doğruyoruz.
2. Yapışmaz tavaya 1
yemek kaşığı sıvıyağ ve 1 yemek kaşığı tereyağ alıyoruz (5 patates
için). Patatesleri de tavaya alıp, baharatlarımızı da ilave ediyoruz.
Patatesleri ezmeden karıştırara dışı kıtır olana kadar kavuruyoruz.
Dışı kıtır kıtır içi yumuşacık patates severler için süper
bir lezzet.. Afiyet olsun: )
4 yorum:
Ellerinize sağlık çok nefis görünüyor.
tavuğun yanına bende çok yaparım...
harika olur...
ellerine sağlık canım...
Yaseminciğim ellerine sağlık....
ELİNE SAĞLIK YASEMİNCİĞİM....HARİKA GÖRÜNÜYOR...
Yorum Gönder