2 Şubat 2012 Perşembe

Milföylü tavuk butları

Bu tarif de yine Vildan'dan... yiine benim fotoğraflama yeteneksizliğimden dolayı çok belli olmasa da şık bir görüntüsü vardı.. Tadı da hoştu.. Afiyetler olsun..
Malzemeler
10 adet tavuk budu
5 milföy yaprağı
1 yumurta sarısı
Hazırlanışı
1. Tavuk butlarını iyice pişene kadar haşlayalım.
2. Milföyleri 2 eşit parçaya bölüp, milföyle tavuğu saralım.. Milföylerin birleşme yerini fırın tepsisine gelecek şekilde tepsiye yerleştirelim.
3. Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürüp 180 C'lik fırında milföyler kızarana kadar pişirelim.
NOT: Baharatlı tadları seviyorsanız haşlanmış tavuk butlarını yoğurt,köri, pul biber, kekik,vb. baharatlarla lezzetlenmiş sosa buladıktan sonra milföylere sarabilirsiniz.

3 yorum:

KLASİK YEMEK TARİFLERİ dedi ki...

blogunuz hayırlı olsun.

yasemin dedi ki...

çok teşekkür ediyorum: )

Gurme Şirine dedi ki...

yasemincim bu tavuklar yenmez mi süper süpeeeeeeeeer ellerine sağlık :))