2 Şubat 2012 Perşembe

Yoğurtlu havuç salatası tarifi

Malzemeler
5 havuç
1 çorba kaşığı tereyağ
2-3 diş sarımsak
5 kaşık yoğurt
süslemek için maydonoz
Hazırlanışı
1. Havuçları rendeleyip tereyağında kavurmaya başlıyoruz.
2. Havuçlar iyice yumuşayınca ateşten alıp, soğumaya bırakıyoruz.
3. Havuçları sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerini ince kıyılmış maydonozla süslüyoruz.

3 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

yasemincim ben bu salatayı fırsat buldukça yaparım senin saalata harika görünüyor ellerine sağlık :))

Unknown dedi ki...

Yasemincim seni hemencecik ekledim listeme....sende tekrar buyur istersen

blogun hayirli olsun...

yasemin dedi ki...

yemek zevklerimiz oldukç benziyor zaten gurmecim: ) ben de buyurdum blogunuza emel hanımcım...